YOUsoF | Masih Ada Plan B

Saturday, March 31, 2012

Lega dan Nyaman

.
Assalamualaikum wbt..peace yoo!!



"Ahhhhhhhh,"


Satu hembusan nafas lega jelas kedengaran sayup-sayup di dalam tandas rumah sewa gadis-gadis kolej tersebut. Sebentar kemudian, kedengaran pula pancuran air dari paip mencurah-curah ke dalam bekas takungan. Baldi mungkin.


Dalam setengah jam kemudian, pintu tandas dikuak. Keluar seorang gadis kecil elok berkemban, riak muka penuh lega. Sepertinya telah melepaskan satu beban 4638 kilogram. Nyaman dan lega.



"Lamanya kau membuang beb, Saham naik eh ? Jenuh aku tahan ni." perli rakan serumah.



Hanya sedikit senyuman dihulurkan, cukuplah bagi menjawab pertanyaan penuh perli tadi. Rakan serumah yang puas menahan, cepat-cepat masuk ke tandas. Dia ingin membuang beban juga barangkali.




"Ika..!!!, kenapa tak pam !!" jeritan comel bernada serius kedengaran.


42 orang style komen:

schaze zainn said...[Reply]

euwwww.. HAHAHA

pengotoq!

-,-

ipa faiza~ said...[Reply]

heeee~
tapi siyes aku dh penah jumpe 'minah' cam ni.
everything die masuk toilet mseti x pam.
bile tegur~

'eh eh kitew dah flush laaa'

padahal sah2 die org last gune.
choyy!!

ipa faiza~ said...[Reply]

eh bukan everything~ tp everytime.
lalokk pulak.

hahahaha

chemay said...[Reply]

tak flush.
baguslah.
=.=

Wadi AR said...[Reply]

piqahhhhhhhhhh, sengal ni kutuk kauuuuuuuu

teha said...[Reply]

hahaha ! pam laa weii !

syAzAnA said...[Reply]

ewwwwwwwwwwwwwww

syafiqakarim said...[Reply]

demmmmmmmmmmmmm.
aku SULA kau kalau jumpa.
SULA SULA !!!!


HAHA

Ini Kisah Tia said...[Reply]

hahaa . grr .. gile pengotoq~

Hanamiko Sakura said...[Reply]

hahaha...

amat pengotor sekali...

SAYA BUKAN SAMDOL said...[Reply]

asyik tak pam tandas je,

lain takde?

Lea Isnawi said...[Reply]

ko ni menghendap tandas pompuan ke?
tak senonoh :P

eLLa n aLia said...[Reply]

kena letak peringatan kat 4 pnjuru dnding kat tandas tu 'sila pam selepas melabur'

hani said...[Reply]

erk!! tamau imajin, tamau imajin!!!

Miss A said...[Reply]

ahahaha, mengong >w<

Eira Adiera said...[Reply]

oke bila dah ada picture greenday..aku terus xbaca entry kau..serius..lallala

ABU said...[Reply]

saham naik maksudnya. banyak berak la haha..

El-Janna said...[Reply]

keh99898 xsenonoh

si robot comel said...[Reply]

Hahaha,lupa nak pam barangkali.

Cik Puan Muda Umi said...[Reply]

haha..tak boleh buat bini mcm ni..haha

miranadia said...[Reply]

eiyuuuu.....hahaha
pengotoq!

cik pha said...[Reply]

loqqlaqqqqq

saya cello191 said...[Reply]

owh...citer sebenarkah ini...

=.="

Muhammad Saiazuan Norhalik said...[Reply]

cissssss tak guna..tak pam!!! hahaha

klu aku lagi teruk, tp dah biasa an, dak2 umah smua nak kna smoke time nak business, then ble msk, bkn bau taik, bau asap je..hahaha

bunbun said...[Reply]

wadehek ni weh. adoi

Eera Shera said...[Reply]

x reti guna pam ke ape

syarifahsidrus said...[Reply]

ceh.teruk perangai!

Cik Yatt said...[Reply]

apakah??????

yad'z said...[Reply]

wesss.. sekelehhh dak tino nieh. hahaha

aimi said...[Reply]

peh....angin nye kalo x pam :P

nitnot said...[Reply]

weh gambar takde?
kalau ada baru hebat. kahkah

suka eh kau bab bab berak berak ni?

euwww *muntah hijau*

mizzkechique said...[Reply]

apakah???

biela bell said...[Reply]

ceitt..! pengotoq...huaaaa~~

Cik Tetra said...[Reply]

eyuwwwwwwwwwwwwwww...ahahahahaha

HeNRieTTa JoSe said...[Reply]

memang sengal....dah la anak gadis...huhuhu....

alya_sygs said...[Reply]

eeeeeeee... yucks !

adwafarahin said...[Reply]

kantoi ika x pam jamban! kahkahkah :P

hassy chan said...[Reply]

xsenonoh la.. hahahaha

Hanie Dew said...[Reply]

anep ko skodeng umah si ika ke.

A retarded kitty said...[Reply]

bhahaha, jatuhla saham ika

Boni JLL3 said...[Reply]

hahahaha..nape tak upload gambar tandas tak pam tu??hahaha

Jue said...[Reply]

housemate pompuan! wah kelas!
heheheheehe
eh lupe lak yg anep ni pompuan hahahahaha