YOUsoF | Masih Ada Plan B

Saturday, March 31, 2012

Muda Dan Remaja

.
Assalamualaikum wbt..peace yoo!!




  • untunglah muda remaja dah ada henset canggih, lepak mamak bole fesbuk, bole twitter, bole email, bole pornografi. Eh ?

  • untunglah muda remaja makayah dah belikan kereta, bole kemana saja tiap masa, bole angkut banyak gadis. Paling untung lepak tepi tasik, bole buat projek. Eh ?

  • untunglah muda remaja dah ada Dslr, kemana saja boleh gantung dekat leher, tangkap gambar makcik angkat barang penuh tangan, tangkap gambar abang teksi korek bontot, bole upload gambar dekat blog, twitter, myspace.Eh ?

  • untunglah muda remaja dah ada fixie, bole pakai kaler oreng, kaler kuning, kaler pelangi. Boleh kayuh petang petang, bole hilangkan lemak berkrim di perut sambil keluarkan peluh celah ketiak ditengahari.Eh ?

  • untunglah muda remaja dah ada macam-macam, bole buat macam-macam tanpa fikir macam-macam. Hidup heaven, makayah senang hati. Masalah takda. Eh ?

  • untunglah..Ehem, takpernah rugi lagi. Serius.



p/s : Esok bw. Serius. Untunglah. kahkahkah


25 orang style komen:

SAYA BUKAN SAMDOL said...[Reply]

bila nk rugi kl asyik untung?

Wadi AR said...[Reply]

untung lah aku dah awal dewasa

Aimi Juon said...[Reply]

Banyak nya kau punya eh. Eh? --"

Btw, apahal banyak barang imipan aku yang di mention? Aaah! Ini tidak adil. Wuwuwu

Azham Vosovic said...[Reply]

untunglah ada follower ramai....kau popular....

Bella Bell said...[Reply]

bila nak malang?

si robot comel said...[Reply]

Untunglah muda remaja kalau dulu nak makan kena masak sendiri sekarang pakai order je kat bibik,lalala

tak pernah rugi lagi,lalala.
kau remaja eh?

Aqiim said...[Reply]

ungtunglahhhh
hehe

Miz Novexx said...[Reply]

untunglah boleh buat entri ni... kahkahkah :P

Miss A said...[Reply]

haha,semuanya untung.budak2 zaman sekarang (N)

Ini Kisah Tia said...[Reply]

untunglah aku tak de masa ni .. kalau tak , rosak saje .. eh?

.........cP~ said...[Reply]

salam. Penuh makna dan makan dalam ni.

Sarah Mohd Saleh said...[Reply]

untong derrr.xpena rugi stkat nih guaaa

Lea Isnawi said...[Reply]

aku tak untung. sume tu xde lagi

henpong canggih, dslr, pixie...

sobs

H.S Wijaya said...[Reply]

phone saya ,saya tak pasang mobile internet.takut addicted.

parents saya tak nak belikan saya kereta.sebab diaorg tahu saya kaki jalan.haha

saya ambik gmbr guna phone camera je. hahaha :D

untunglah siapa ada semua tu. :p

MUZAFFAR said...[Reply]

Wah...org muda zama la ni...seronok jadi remaja zaman la ni. Zaman saya takdak semua tu...

~SaL IjOu~ said...[Reply]

untung..mmg untung~ ;p

dwaty said...[Reply]

Zaman remajku takde semua tu... Tp aku still rasa untung coz semuanya aku dah ada hasil dr titik peluhku... Kecuali Dslr... Hehehehe

syAzAnA said...[Reply]

untunglahhhhhhh~


HAHHAHAHAHA.

Cik Puan Muda Umi said...[Reply]

untung la remaja sekarang..haha

nitnot said...[Reply]

Eee -.-

pornografi,
buat projek,
korek bontot,
peluh celah ketiak,

Unsur unsur negatif memang kau suka eh?

Eyuks kemaruks!

Hanie Dew said...[Reply]

ko memang tak pernah rugi sebab kesemua di atas untung belaka.

ish ish ish .. anepp..anepp.

A retarded kitty said...[Reply]

utnunglah masih muda remaja

Boni JLL3 said...[Reply]

untung remaja sekarang ada legging.. eh? hahaha

Jue said...[Reply]

part ada dslr yg xthn tu weh
ang p pavi..byk gilos

CikUna said...[Reply]

Untunglah saya umur sudah banyak tapi orang kata awet muda... hehe =P